Advertisement

Gülsim Ali Ilhan Dizileri : Oyuncu Gülsim Ali İlhan'a "Bohçanı Topla" Diye Mesajlar ... : Gülsim i̇lhan ali aslen nereli?

Gülsim Ali Ilhan Dizileri : Oyuncu Gülsim Ali İlhan'a "Bohçanı Topla" Diye Mesajlar ... : Gülsim i̇lhan ali aslen nereli?. Gönül dağı dizisinde dilek karakterini canlandıran gülsim ali i̇lhan kimdir nereli? Gönül dağı son bölümde ikileme düşen gülsüm geçmişiyle hesaplaşıyor. Türkiye'nin dizi izleme ve arşiv sitesi. Gülsim ali yer aldığı projeler ve oynadığı dizi filmlerin filmlerin tam listesi. Gülsim i̇lhan ali daha sonra 4 bölümlük seddülbahir 32 saat dizisinde hemşire rolünü canlandırdı.

Gönül dağı son bölümde ikileme düşen gülsüm geçmişiyle hesaplaşıyor. Hangi sinema ve dizilerde rol aldı? Bulgaristan'da yaşayan türk bir ailenin kızıdır. Gülsim i̇lhan ali daha sonra 4 bölümlük seddülbahir 32 saat dizisinde hemşire rolünü canlandırdı. .sonrasında adından b ir hayli söz ettiren gülsüm ali yarışmadan sonra bir çok dizi teklifi almıştır.

Gülsim Ali İlhan ''ASLIHAN HATUN'' ~ 31 | Turkish beauty ...
Gülsim Ali İlhan ''ASLIHAN HATUN'' ~ 31 | Turkish beauty ... from i.pinimg.com
Berk atan ve gülsüm ali i̇lhan'ın başrollerinde olduğu 'gönül dağı' dizisinden ilk kareler. 2016 yılında hanım köylü dizisinde canlandırdığı i̇lkgün karakteri ile tanınmaktadır ve ilk başrol oynadığı dizisidir. Berk atan'ın ve gülsüm ali i̇lhan'ın yeni imajlarını da ortaya koyan fotoğraflar, diziye merakı da arttırmakta. Gülsim i̇lhan ali aslen nereli? Bu sayfa oyuncu gülsim ali i̇lhan hakkında biyografisi, özgeçmişi, dizilerde oynadığı roller, şu anda hangi dizide oynuyor, sosyal medya hesapları, ajansı, web sitesi ve hakkında çıkan haberlere yer verir. 1993 yılında bulgaristan'da doğan gülsim ali i̇lhan, süper model ford models güzelidir. Asıl adı gülsim i̇lhan ali olup, balkanlarda yaşamakta olan türk bir ailenin kızıdır. Gülsim ali i̇lhan hakkında bilgiler.

Gülsim i̇lhan ali daha sonra 4 bölümlük seddülbahir 32 saat dizisinde hemşire rolünü canlandırdı.

Hande doğandemir, engin öztürk, durul bazan, macit koper, mesut akusta. İlhan ali türkiye'de 4 bölümlük seddülbahir 32 saat dizisinde hemşire rolününe hayat vermiştir. 24 eylül 1993 doğumlu başarılı oyuncu bulgaristan'da dünyaya geldi. Berk atan'ın ve gülsüm ali i̇lhan'ın yeni imajlarını da ortaya koyan fotoğraflar, diziye merakı da arttırmakta. Gülsim ali i̇lhan boyu, dizileri, eşi kim? Gülsim i̇lhan ali yer aldığı güncel dizileri, oyuncunun son dizi projeleri. Dizi ve sinema oyuncusu gülsim ali i̇lhan'ın kısaca hayatı, biyografisi, oynadığı dizi ve sinema filmleri burada! Gülsim i̇lhan ali aslen nereli? Gülsim ali i̇lhan hangi dizilerde oynadı? Payitaht abdülhamid gülcemal (gülsüm ali) kimdir. Dizide, i̇lkgün karakterini canlandıran gülsim ali, yakışıklı oyuncu yusuf çim ile birlikte rol almaktadır. Asıl adı gülsim i̇lhan ali olup, balkanlarda yaşamakta olan türk bir ailenin kızıdır. 2019 yılında payitaht dizisi gülcemal rolüne hayat veren gülsim ali i̇lhan bir dönem oyuncu yus çim ile sevgili olmuştur.

24 eylül 1993 doğumlu olan gülsim ali i̇lhan nerelidir? Berk atan ve gülsüm ali i̇lhan'ın başrollerinde olduğu 'gönül dağı' dizisinden ilk kareler. Bir röportajında bulgaristan'da türk dizilerini izlerken oyuncu olmaya karar verdim. 1 ocak 1993'te bulgaristan'da doğdu. Gülsüm ali i̇lhan kaç yaşında?

Gülsim Ali İlhan (Görüntüler ile) | Ünlüler
Gülsim Ali İlhan (Görüntüler ile) | Ünlüler from i.pinimg.com
Payitaht abdülhamid gülcemal rolündeki oyuncunun adı gülsim ali i̇lhan 'dır? Gülsim i̇lhan ali, 1 ocak 1993 yılında bulgaristan'da dünyaya gelmiştir. .ali i̇lhan'ın başrolünde oynadıkları, naif bir aşk hikayesini anlatan diziden ilk görseller geldi. Uşaqlığı bolqarıstanda keçən gülsim ali bolqarıstanda təşkil edilən super model yarışmasına qatılıb və bu yarışmada ford model seçilibdir. Dizinin başrol oyuncusu dilek'i canlandıran gülsim ali i̇lhan geçtiğimiz gün en çok aranan isimlere yerleşti. Gülsüm ali hakkında açıklama yaparken bir yerde bulgar göçmeni diye,bir ifadeniz var. Tam adı gülsim i̇lhan ali. Gülsim ali i̇lhan 24 eylül 1993 yılında bulgaristan'da dünyaya geldi.

Dizinin başrol oyuncusu dilek'i canlandıran gülsim ali i̇lhan geçtiğimiz gün en çok aranan isimlere yerleşti.

Türkiye'nin dizi izleme ve arşiv sitesi. Bulgaristan'da yaşayan türk bir ailenin kızıdır. Ertuğrul dizisinde ise aslıhan karakterini canlandırmaktadır. Gönül dağı dilek karakterini canlandıran gülsüm ali i̇lhan hangi dizilerde oynadı? .ali i̇lhan'ın başrolünde oynadıkları, naif bir aşk hikayesini anlatan diziden ilk görseller geldi. Gülsim i̇lhan ali daha sonra 4 bölümlük seddülbahir 32 saat dizisinde hemşire rolünü canlandırdı. Dizinin başrol oyuncusu dilek'i canlandıran gülsim ali i̇lhan geçtiğimiz gün en çok aranan isimlere yerleşti. Gülsim ali i̇lhan, 1993 yılında bulgaristan'da doğmuştur. Gülsim ali i̇lhan hangi dizilerde oynadı? Diriliş ertuğrul adlı dizide aslıhan hatun karakterini canlandıran gülsim ali i̇lhan kimdir? Dizi kadrosunda gülsüm ali'nin yanı sıra; En son rol aldığı diriliş: Gönül dağı dizisinde dilek karakterini canlandıran gülsim ali i̇lhan kimdir nereli?

Berk atan'la başrolünü paylaştığı gönül dağı dizisinin dilek'i gülsüm ali i̇lhan'ın durul bazan'la aşk yaşadığı iddiası, magazin gündemine bomba gibi düştü. Gönül dağı son bölümde ikileme düşen gülsüm geçmişiyle hesaplaşıyor. Trt 1'in yeni dizisi gönül dağı ilk bölümüyle bu akşam ekrana geldi. Gülsim i̇lhan ali daha sonra 4 bölümlük seddülbahir 32 saat dizisinde hemşire rolünü canlandırdı. 1 ocak 1993'te bulgaristan'da doğdu.

Gülsim Ali İlhan ''ASLIHAN HATUN'' ~ 23 | Ilham, Oyunculuk
Gülsim Ali İlhan ''ASLIHAN HATUN'' ~ 23 | Ilham, Oyunculuk from i.pinimg.com
Gülsim i̇lhan ali aslen nereli? Dizi kadrosunda gülsüm ali'nin yanı sıra; 2019 yılında payitaht dizisi gülcemal rolüne hayat veren gülsim ali i̇lhan bir dönem oyuncu yus çim ile sevgili olmuştur. Payitaht abdülhamid gülcemal rolündeki oyuncunun adı gülsim ali i̇lhan 'dır? Berk atan ve gülsüm ali i̇lhan'ın başrollerini üstlendiği dizi, bozkırın ortasında yer alan şirin bir kasabada yaşayan sıcakkanlı, sevecen anadolu insanının öyküsünü anlatıyor. Köy yaşamını komik bir dilde anlatan gönül dağı oyuncularından gülsüm ali i̇lhan yani dilek. Berk atan ve gülsüm ali i̇lhan'ın başrollerinde olduğu 'gönül dağı' dizisinden ilk kareler. Gülsim i̇lhan ali yer aldığı güncel dizileri, oyuncunun son dizi projeleri.

Gülsim i̇lhan ali daha sonra 4 bölümlük seddülbahir 32 saat dizisinde hemşire rolünü canlandırdı.

Adı soyadı gülsim i̇lhan ali. .ali i̇lhan'ın başrolünde oynadıkları, naif bir aşk hikayesini anlatan diziden ilk görseller geldi. 1993 yılında bulgaristan'da doğan gülsim ali i̇lhan, süper model ford models güzelidir. Diriliş ertuğrul adlı dizide aslıhan hatun karakterini canlandıran gülsim ali i̇lhan kimdir? 1 ocak 1993'te bulgaristan'da doğdu. Gülsim ali i̇lhan 24 eylül 1993 yılında bulgaristan'da dünyaya geldi. Trt 1'in yeni dizisi gönül dağı ilk bölümüyle bu akşam ekrana geldi. Dizi kadrosunda gülsüm ali'nin yanı sıra; Payitaht abdülhamid gülcemal rolündeki oyuncunun adı gülsim ali i̇lhan 'dır? Dizinin başrol oyuncusu dilek'i canlandıran gülsim ali i̇lhan geçtiğimiz gün en çok aranan isimlere yerleşti. Gülsim i̇lhan ali en son hangi dizide oynadı? Bir röportajında bulgaristan'da türk dizilerini izlerken oyuncu olmaya karar verdim. Bu sayfa oyuncu gülsim ali i̇lhan hakkında biyografisi, özgeçmişi, dizilerde oynadığı roller, şu anda hangi dizide oynuyor, sosyal medya hesapları, ajansı, web sitesi ve hakkında çıkan haberlere yer verir.

Tam adı gülsim i̇lhan ali gülsim ali. Dizinin başrol oyuncusu dilek'i canlandıran gülsim ali i̇lhan geçtiğimiz gün en çok aranan isimlere yerleşti.

Posting Komentar

0 Komentar